ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνσή σας, υπάρχουν οι παρακάτω εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:

 1. Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σου κάρτας, μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς.  Η χρέωση πραγματοποιείται την ημέρα της παραγγελίας σου. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών.

 2. Με αντικαταβολή (+3,00€ επιπλέον χρέωση). Πληρώνεις στον courier  με την παραλαβή της παραγγελίας σου. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με κάρτα.
  Η πληρωμή με αντικαταβολή μπορεί να γίνει και με τη BoxNow -σε αυτή την περίπτωση, η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά με κάρτα πριν την παραλαβή της παραγγελίας από το locker. 
  ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σε περίπτωση επιλογής αυτού του τρόπου πληρωμής, πριν την αποστολή της παραγγελίας, θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για την επιβεβαίωση της διεύθυνσης και του τηλεφώνου σου, σε διαφορετική περίπτωση, η παραγγελία ΔΕΝ αποστέλλεται. 
  Η προσπάθεια επικοινωνίας γίνεται για 3 ημέρες μετά την παραγγελία. Σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου, η παραγγελία ακυρώνεται.
  Επίσης, παρακαλούμε θερμά να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να παραλάβετε εντός μίας εβδομάδας από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας  από την εταιρεία courier, διάστημα το οποίο κρατούνται οι αποστολές με αντικαταβολή. Μετά το πέρας της μίας εβδομάδας, η παραγγελία επιστρέφεται σε εμάς, με συνέπεια να χρεωνόμαστε μεταφορικά εις διπλούν. 

 3. Με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς ή με τραπεζικό έμβασμα IRIS χωρίς έξοδα. 
  Τράπεζα Πειραιώς, GR62 0172 0090 0050 0910 1023 007. 
  Εθνική  Τράπεζα,     GR59 0110 1800 0000 1800 0956 211.
  Δικαιούχος ΚΑΡΑΤΖΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  IRIS: ΑΦΜ δικαιούχου : 054451340

           Παρακαλούμε πολύ η κατάθεση του ποσού να πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία, διάστημα κατά το οποίο κρατάμε                 δεσμευμένα τα προϊόντα για σένα.  Μετά το πέρας των 3 ημερών, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.


           Σε περίπτωση που επιλέξεις την κατάθεση σαν τρόπο πληρωμής, παρακαλούμε να φροντίσεις να μην υπάρχει επιβάρυνση διατραπεζικών εξόδων.  
         
 Η αποστολή χρημάτων μέσω IRIS δεν επιβαρύνεται με έξοδα για τον αποστολέα.