ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Τρόποι Αποστολής - Επιστροφές- Άδειες Συσκευασίες

Αποστολές

Αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα στις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας.
Για τις αποστολές μας συνεργαζόμαστε με την Courier Center και με την BoxNow (επιλέγετε εσείς τρόπο αποστολής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας)
Η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη για το νομό Αττικής, εντός 2 ημερών για τους χερσαίους  προορισμούς, και εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για τους νησιωτικούς προορισμούς.

Στις δυσπρόσιτες - απομακρυσμένες περιοχές,  αποστέλλουμε αποκλειστικά με ΕΛΤΑ, με παραλαβή από το κοντινότερο Ταχυδρομείο. Η αποστολή γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί σας, ώστε να επιλέξετε το Ταχυδρομικό Γραφείο που σας εξυπηρετεί. 

Για την Κύπρο, η παράδοση γίνεται σε 4-7 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως την περιοχή.

Τα έξοδα αποστολής με Courier Center ή ΕΛΤΑ  (για δυσπρόσιτες- απομακρυσμένες περιοχές) είναι 3,00€ για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως βάρους.  Για παραγγελίες άνω των 30€, τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν.

Για αποστολή με BoxNow, τα έξοδα αποστολής είναι 1,00€  για τις παραγγελίες κάτω των 30€.

Για την Κύπρο, τα έξοδα αποστολής είναι 15,00€ ανεξαρτήτως βάρους και ποσού παραγγελίας. 

Επιστροφές

Ελπίζουμε ότι θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι με τα προϊόντα μας. Αν παρ' όλα αυτά, για οποιαδήποτε λόγο, είστε δυσαρεστημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να μας την επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής. Οι επιστροφές γίνονται μετά από συνεννόηση μαζί μας και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι στην αρχική τους συσκευασία, δεν έχουν ανοιχθεί ή χρησιμοποιηθεί και συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους στην παραγγελία σας ή ελαττωματικού προϊόντος, η επιστροφή γίνεται με δική μας χρέωση και θα σας αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν. Διαφορετικά, αν επιθυμείτε, θα σας επιστρέψουμε πλήρως την αξία της παραγγελίας σας και τα έξοδα αποστολής, αν υπάρχουν. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 5 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας, σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας στο info@happyorganic.gr

Επιστροφές άδειων συσκευασιών

Προσπαθούμε να μειώσουμε στο ελάχιστο το πλαστικό που περνάει από τα χέρια  μας, και γι' αυτό έχουμε πολύ λίγες  εταιρείες που συσκευάζουν σε πλαστικό. Δεχόμαστε πίσω τις άδειες πλαστικές συσκευασίες των προιόντων που αγοράσατε από εμάς, ώστε να τις ανακυκλώσουμε σωστά. Απλά, πηγαίνετε σ' ένα κατάστημα Courier Center   και αποστείλετε με χρέωση Happy Organic τις πλαστικές συσκευασίες σας, κι εμείς θα σας κάνουμε δώρο 50 πόντους ανταμοιβής στο Λογαριασμό σας. 

Οι  επιστροφές  γίνονται αποκλειστικά και  μόνο με Courier Center με χρέωση του κωδικού μας, και όχι με οποιαδήποτε μεταφορική, με χρέωση παραλήπτη.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εφόσον επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από εμάς.