ΜΕΝΟΥ
Your Cart

We Love The Planet

Φυσικό αποσμητικό  σε κρέμα, με 100% φυσική σύνθεση. Χωρίς συνθετικές ουσίες και αλουμίνιο που περιέχονται στα συμβατικά αποσμητικά και είναι επιβλαβή για το σώμα, αλλά και για το περιβάλλον. Με κερί μούρου αντί για μελισσοκέρι.Με έλαια καρύδας, διττανθρακική σόδα και  άμυλο καλαμποκιού γι..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Φυσικό αποσμητικό  roll-on, με 100% φυσική σύνθεση. Χωρίς συνθετικές ουσίες και αλουμίνιο που περιέχονται στα συμβατικά αποσμητικά και είναι επιβλαβή για το σώμα, αλλά και για το περιβάλλον. Με κερί μούρου αντί για μελισσοκέρι.Με έλαια καρύδας και  άμυλο καλαμποκιού για φρεσκάδα, καταπραϋν..
10,50€
Χωρίς ΦΠΑ:10,50€
Φυσικό αποσμητικό  σε κρέμα, με 100% φυσική σύνθεση. Χωρίς συνθετικές ουσίες και αλουμίνιο που περιέχονται στα συμβατικά αποσμητικά και είναι επιβλαβή για το σώμα, αλλά και για το περιβάλλον. Με κερί μούρου αντί για μελισσοκέρι και χωρίς σόδα για πιο απαλή σύνθεση.Με έλαια καρύδας και  άμυ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Φυσικό αποσμητικό  roll-on, με 100% φυσική σύνθεση. Χωρίς συνθετικές ουσίες και αλουμίνιο που περιέχονται στα συμβατικά αποσμητικά και είναι επιβλαβή για το σώμα, αλλά και για το περιβάλλον. Με κερί μούρου αντί για μελισσοκέρι και χωρίς σόδα για πιο απαλή σύνθεση.Με έλαια καρύδας και  άμυλ..
10,50€
Χωρίς ΦΠΑ:10,50€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)