ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Συχνές Ερωτήσεις

Σχετικά με τις παραγγελίες

 1. Πώς μπορώ να επιστρέψω τα προϊόντα που αγόρασα;
 2. Αν για οποιοδήποτε λόγο, θέλεις να επιστρέψεις την παραγγελία σου, παρακαλούμε να συμπληρώσεις τη σχετική φόρμα που υπάρχει στο site μας, ώστε να ενημερωθούμε. Προσοχή όμως, τα προϊόντα δεν θα πρέπει να έχουν ανοιχθεί και η επιστροφή να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής. Ακολούθως, επιστρέφεις τα προϊόντα σε μας, πληρώνοντας εσύ τα έξοδα αποστολής, κι εμείς σου επιστρέφουμε τα χρήματα εντός 10 ημερών σε λογαριασμό σου.

 3. Τι γίνεται αν υπάρχει λάθος στην παραγγελία μου ή κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό;
 4. Σε αυτήν την περίπτωση, η επιστροφή γίνεται με δική μας χρέωση και δεσμευόμαστε είτε να σου αποστείλουμε το συντομότερο τα σωστά προϊόντα, είτε να σου επιστρέψουμε τα χρήματα σου μαζί με τα έξοδα αποστολής, αν υπάρχουν.

 5. Παρήγγειλα, αλλά άλλαξα γνώμη. Μπορώ να αλλάξω κάποιο προϊόν στην παραγγελία ή να την ακυρώσω;
 6. Αν η παραγγελία σου δεν έχει ακόμα αποσταλεί, μπορείς να την ακυρώσεις, στέλνοντας μας e-mail στο info@happyorganic.gr. Αν έχει ήδη φύγει από εμάς, θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία επιστροφών.

  Ομοίως, αν θέλεις να αλλάξεις ένα συγκεκριμένο προϊόν, μπορείς να ζητήσεις αντικατάστασή του ή ακύρωσή του, μόνο όμως στην περίπτωση που η παραγγελία δεν έχει ήδη αποσταλεί.

 7. Μπορώ να παρακολουθήσω την πορεία της παραγγελίας μου;
 8. Μόλις λάβουμε την παραγγελία σου, θα σου στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης στο e-mail που μας έχεις δηλώσει. Ακολούθως, με την αποστολή της, θα ενημερωθείς ότι έχει αποσταλεί και μαζί ένα σύνδεσμο για να παρακολουθείς την εξέλιξή της.

 9. Θέλω να κάνω δώρο σε φίλο μου. Μπορώ;
 10. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Δωροεπιταγή συμπληρωμένη με το ποσό που θέλεις, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα. Θα πρέπει να ξέρεις το e-mail του φίλου σου, γιατί θα λάβει τη Δωροεπιταγή ηλεκτρονικά μαζί με έναν κωδικό που θα χρησιμοποιήσει για να διαλέξει μόνος του τα προϊόντα που θέλει από το e-shop μας. Η Δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τμηματικά.

  Αν θέλεις να διαλέξεις  εσύ  το δώρο, τότε ζήτησέ μας απλά διαφορετική διεύθυνση αποστολής. Εμείς θα στείλουμε σε σένα την απόδειξη και στο φίλο το δώρο του!


Σχετικά με τα προϊόντα

 1. Είναι όλα τα φυσικά προϊόντα ίδια;
 2. Όχι. Επειδή ένα προϊόν ισχυρίζεται ότι είναι φυσικό, δεν σημαίνει ότι είναι 100% φυσικής σύστασης. Πολλά από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, έχουν απλά κάποια συστατικά φυσικής προέλευσης στη σύνθεση τους, ενώ τα υπόλοιπα είναι συνθετικά.

 3. Τα δικά σας προϊόντα έχουν συνθετικά συστατικά;
 4. Απολύτως όχι. Για να επιλέξουμε ένα προϊόν, πρέπει να είναι τουλάχιστον 99% φυσικής σύστασης και/ή να έχει συστατικά οργανικής προέλευσης. Τα συνθετικά συστατικά, συντηρητικά και χρώματα απαγορεύονται.

 5. Είναι όλα τα προϊόντα σας πιστοποιημένα οργανικά;
 6. Όχι, αν και τα περισσότερα είναι, και έχουν διακριτή σήμανση με το αντίστοιχο πιστοποιητικό εγκεκριμένου φορέα, πχ. COSMOS, ECOCERT, ICEA. Κάποια από τα προϊόντα, έχουν στην σύστασή τους συστατικά από πιστοποιημένες οργανικές καλλιέργειες. Κάποια άλλα, είναι σε διαδικασία πιστοποίησής τους. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει διακριτή αναφορά και σήμανση, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς.

 7. Τα προϊόντα σας είναι κατάλληλα για ευαίσθητα δέρματα;
 8. Ναι. Όλα μας τα προϊόντα αποτελούνται από συστατικά φυσικής προέλευσης, έχουν υποστεί ελάχιστη ή καθόλου επεξεργασία, δεν έχουν συνθετικά αρώματα, συνεπώς είναι όχι μόνο κατάλληλα, αλλά ενδείκνυνται για ευαίσθητα, ακνεϊκά ή ερεθισμένα δέρματα.

 9. Τα προϊόντα σας είναι Vegan;
 10. Σχεδόν όλα ναι. Τα μόνα μη vegan συστατικά που θα βρεις, είναι το μέλι, η πρόπολη και το μελισσοκέρι, που όμως αναφέρονται ρητά στη λίστα των συστατικών, οπότε μπορείς να κάνεις την επιλογή σου.

 11. Έχω αλλεργίες. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα σας;
 12. Στα συστατικά κάθε προϊόντος, αναφέρονται τα πιθανά αλλεργιογόνα. Αν έχεις αμφιβολίες, επικοινώνησε μαζί μας για να σου δώσουμε στοιχεία επικοινωνίας της κατασκευάστριας εταιρείας ώστε να ζητήσεις παραπάνω διευκρινήσεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οτιδήποτε άλλο θέλεις να μας ρωτήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 211-4180519 από τις 10.00 έως τις 17.00 ή στο info@happyorganic.gr.