ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Τρόποι Αποστολής - Επιστροφές

Αποστολές

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 14.00, αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Για τις αποστολές μας συνεργαζόμαστε με τη Γενική Ταχυδρομική. Η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη για το νομό Αττικής και τους χερσαίους  προορισμούς, και εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για τους νησιωτικούς προορισμούς και τις περιοχές εκτός ορίων πόλεων, όπου δεν υπάρχει σημείο εξυπηρέτησης της Γενικής Ταχυδρομικής.

Τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€ για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως βάρους.

Για παραγγελίες άνω των 30€, τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν.

Επιστροφές

Ελπίζουμε ότι θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι με τα προϊόντα μας. Αν παρ' όλα αυτά, για οποιαδήποτε λόγο, είστε δυσαρεστημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να μας την επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής. Οι επιστροφές γίνονται μετά από συνεννόηση μαζί μας και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι στην αρχική τους συσκευασία, δεν έχουν ανοιχθεί ή χρησιμοποιηθεί και συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους στην παραγγελία σας ή ελαττωματικού προϊόντος, η επιστροφή γίνεται με δική μας χρέωση και θα σας αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν. Διαφορετικά, αν επιθυμείτε, θα σας επιστρέψουμε πλήρως την αξία της παραγγελίας σας και τα έξοδα αποστολής, αν υπάρχουν. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 10 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας, σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας στο info@happyorganic.gr

Ακυρώσεις παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εφόσον επιθυμείτε, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από εμάς.