ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Όροι & Προυποθέσεις

Η ιστοσελίδα www.happyorganic.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων που δημιούργησε η επιχείρηση με την επωνυμία Ανδρομάχη Καρατζά, με διακριτικό τίτλο Happy Organic, και έδρα την Αγία Παρασκευή, Πεντέλης 48, ΑΦΜ 054451340, ΔΟΥ Χολαργού τηλέφωνο επικοινωνίας 211-4180519, e-mail: info@happyorganic.gr.

Σκοπός του παρόντος είναι να παραθέσει τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας μας, καθώς και της πολιτικής απορρήτου.

Κάθε επισκέπτης που επισκέπτεται και συναλλάσσεται, οφείλει να διαβάζει προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν την επίσκεψη ή χρήση της ιστοσελίδας. Σε περίπτωση που διαφωνεί με τους όρους, οφείλει να μην κάνει χρήση τους, διαφορετικά, θεωρείται ότι συναινεί και τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα όπως αυτοί διατυπώνονται. Οι όροι αυτοί υπάρχουν για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στις συναλλαγές σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, όπως κείμενα, γραφικά, σχεδιασμός, λογότυπο, αποτελούν ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας Happy Organic, και δεν μπορούν να αναπαραχθούν, αντιγραφούν ή πωληθούν χωρίς τη γραπτή μας συγκατάθεση. Επίσης, το περιεχόμενο, οι φωτογραφίες, το πληροφοριακό υλικό, τα εμπορικά σήματα και οι επωνυμίες αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρείας Happy Organic και των εταιρειών που αντιπροσωπεύει, και προστατεύονται από σχετικές διατάξεις του Ευρωπαϊκού και Ελληνικού Δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται ρητά κάθε αντιγραφή, τροποποίηση, εκτύπωση, αποθήκευση, αναπαραγωγή τους.

Η χρησιμοποίηση του ονόματός μας ή του λογότυπου μας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σκοπούς προβολής ή διαφήμισης ή εκμετάλλευσης φήμης και πελατείας χωρίς τη γραπτή μας συγκατάθεση

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Happy Organic καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη ακρίβεια και εγκυρότητα τα προσφερόμενα προϊόντα, τα ακριβή τους συστατικά και τις ιδιότητες τους και ελέγχει στο μετρό του δυνατού κάθε κείμενο ή πληροφορία που δημοσιεύει. Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία και αναλαμβάνουν την ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

Η εταιρεία Happy Organic δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των επισκεπτών του. Οποιεσδήποτε άμεσες ή έμμεσες ζημίες προκύψουν από την πρόσβαση στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα και τη χρήση αυτού, δεν δημιουργούν ευθύνη για την happyorganic.gr.

Οι πληροφορίες αυτής της ιστοσελίδας δεν υποκαθιστούν ιατρική συμβουλή ή γνωμάτευση.

Η παραγγελία σας και η αποστολή της σημαίνει ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει και αποδεχθεί πλήρως τους όρους της παρούσας, τα προϊόντα που παραγγείλατε προορίζονται για δική σας χρήση και απαγορεύεται η μεταπώλησή τους , είστε νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για τη συναλλαγή και η ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώνετε και χρησιμοποιείτε, σας ανήκει και είναι ακριβής.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας www.happyorganic.gr διέπονται από το ισχύον Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις αντίστοιχες διεθνείς συμβάσεις και το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: info@happyorganic.gr ή στο τηλέφωνο 211-4180519.