ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Η Εταιρεία

Σχετικά με μας

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των φυσικών καλλυντικών! Θέλουμε να σας προσφέρουμε υψηλή ποιότητα, αποτελεσματικότητα και αγνή περιποίηση.

Γι’ αυτό, έχουμε επιλέξει πολύ προσεκτικά τα προϊόντα μας από εταιρείες που κυνηγούν την καινοτομία, υποστηρίζουν την καθαρότητα των προϊόντων τους και είναι ξεκάθαροι στην αναγραφή των συστατικών τους. Όλες οι εταιρίες που θα βρείτε εδώ είναι επιλεγμένες και διαλεγμένες με μεγάλη προσοχή. Τα προϊόντα τους πρέπει να είναι φτιαγμένα με τα καλύτερα φυσικά συστατικά, να σέβονται τη γη και τα ζώα, να είναι αποτελεσματικά και να σας δίνουν το καλύτερο. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα οργανικά από διεθνείς οργανισμούς, COSMOS, ICEA,  ή έχουν στη σύστασή τους συστατικά από πιστοποιημένες οργανικές καλλιέργειες. Διαφορετικά, για να βρουν τη θέση τους εδώ, είναι 100% φυσικής σύνθεσης ή φυτικής προέλευσης. Επιπλέον, σχεδόν όλα είναι Vegan, με ξεκάθαρη σήμανση. Τα μόνα μη vegan συστατικά που επιτρέπουμε είναι το μέλι, η πρόπολη και το μελισσοκέρι. Και φυσικά, εγγυόμαστε ότι δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα σε κανένα στάδιο της παραγωγής τους, ούτε τα ίδια προϊόντα ούτε κανένα από τα συστατικά τους.

Οι εταιρείες που επιλέξαμε καταρρίπτουν τον μύθο, ότι τα φυσικά καλλυντικά είναι αναποτελεσματικά σε σύγκριση με τα συνθετικά. Οι απίστευτες ιδιότητες των ελαίων, βοτάνων, καρπών και φυτών συνδυάζονται με επιστημονικές τεχνικές και διαδικασίες ώστε να προσφέρουν το καλύτερο. Τα συστατικά που βάζουμε στο δέρμα μας απορροφώνται από τον οργανισμό μας και επηρεάζουν την υγεία μας. Χρησιμοποιώντας βιολογικά καλλυντικά, μειώνετε αποτελεσματικά τις επιπτώσεις που προκαλούν τα χημικά πρόσθετα και συντηρητικά, χωρίς όμως να συμβιβάζεστε στην υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Τα κριτήρια επιλογής μας είναι πολύ αυστηρά, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε, είτε είστε ήδη αφοσιωμένοι στην πράσινη και καθαρή περιποίηση, είτε ψάχνετε για κάτι διαφορετικό.

Ελπίζουμε να απολαύσετε την επίσκεψή σας στο διαδικτυακό μας κατάστημα και είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα ακούσουμε ευχαρίστως οποιαδήποτε σχόλια ή προτάσεις σας και θα σας βοηθήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις σας σχετικά με τα προϊόντα μας ή την παραγγελία σας.

Οι αρχές μας

Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι όλα τα προϊόντα που θα βρείτε εδώ είναι ηθικά, υπεύθυνα, φιλικά στο δέρμα και το περιβάλλον. Λέμε ναι στα φυτικά συστατικά, φυτικά έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων και καρπών, φυσικά αρώματα και χρώματα από άνθη, φιλικές στο περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής, ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Λέμε κατηγορηματικά όχι σε parabens, σιλικόνες και άλλα παράγωγα πετρελαίου, νανοσωματίδια, συνθετικά χρώματα, πετροχημικές και φθαλικές ενώσεις, ορυκτά έλαια, τεχνητά αφριστικά, βιομηχανικά απόβλητα.

Σε όλα τα προϊόντα μας παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς, ώστε να μπορείτε να κάνετε συνειδητές επιλογές. Σε κάθε προϊόν θα βρείτε πλήρη λίστα των συστατικών του ώστε να ξέρετε ακριβώς τι περιέχει, ξεκάθαρες σημάνσεις για vegan, gluten free, πιστοποιήσεις natural και organic, χώρα προέλευσης, συσκευασίες, διάρκειες ζωής και συμβουλές φύλαξης.

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στις συσκευασίες μας- αποστέλλουμε σε ανακυκλωμένα χάρτινα κουτιά χωρίς χρώματα, προστατεύουμε τα προιόντα  μας αποκλειστικά με φυσικό χάρτινο χόρτο και οι σακούλες μας είναι πλήρως βιοδιασπώμενες και κομποστοποιήσιμες. Με κάθε παραγγελία μας για υλικά συσκευασίας, φυτεύουμε δέντρα μέσω του One Tree Planted, για να αντισταθμίσουμε το χαρτί που καταναλώνουμε.

Τέλος επισημαίνονται με μεγάλη μας χαρά, τα προϊόντα ελληνικών εταιρειών, κάνοντας πιο εύκολη για σας την υποστήριξη των δικών μας ανθρώπων και προϊόντων, αλλά και τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της αγοράς σας.